Соглашение на обработку персональных данных

Положення про обробку персональних даних фізичних осіб,
що здійснюють оформлення замовлення на веб-ресурсі https://gbsmarket.com.ua

З моменту оформлення замовлення на веб-ресурсі https://gbsmarket.com.ua фізична особа надає свою згоду на обробку і використання Товариством з обмеженою відповідальністю «АЛЬТЕЯ ГРУП» (Місцезнаходження: 03110 Україна, Київ, вул. Солом’янська, 14, ЄДРПОУ 38985697) (надалі — «Товариство») персональних даних та конфіденційної інформації, що надаються такою фізичною особою під час заповнення форми на замовлення продуктів/послуг/товарів на вказаному веб-ресурсі та/або Товариству в подальшому з первинних джерел (надалі — персональні дані), а саме здійснювати дії, які пов'язані зі збиранням, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, а також право надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим особам, пов'язаним із персональними даними.

Особа розуміє та погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана нею інформація, у тому числі персональні дані, може оброблятися Товариством з метою здійснення Товариством пропонування, продажу такій особі своїх продуктів/послуг/товарів, з метою подальшого можливого надсилання Товариством особі інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру, або повідомлень в рамках маркетингової компанії Товариства) тощо, без будь-яких обмежень за територією та часом, що стосуються продуктів/послуг/товарів Товариства та його партнерів, з метою підготовки внутрішніх документів. Особа підтверджує, що з моменту оформлення замовлення на веб-ресурсі вона належним чином повідомлена (без необхідності додаткового письмового повідомлення) про мету збору її персональних даних, та ознайомлена з правами, передбаченими ст.8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме правом фізичної особи, як суб’єкта персональних даних:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Особа підтверджує, що обробка персональних даних може здійснюватися Товариством або може бути передана Товариством іншим особам, в тому числі його партнерам/контрагентам (в тому числі рекламним агентам Товариства). Після припинення співробітництва особи та Товариства, останнє має право самостійно, на власний розсуд, видалити з усіх своїх інформаційних носіїв всі персональні дані особи.